"Чакането свърши!" за феновете на Kiss

Cinder Road ще подгряват Kiss на концерта им в София на 16 май. Бандата свири модерен метъл рок с олд скул звучене.

"Хората ходят на концерти, за да се забавляват... Помните ли концертите на големите стадиони? Дните на пироефектите, ярките светлини, рампи и всички онези луди неща? Хората искат това да се върне!", коментират американците.

Това е и причината Kiss да ги изберат за подгряваща група за световното си турне.

Kiss пристигат в България за първи път - по покана на Болкaн Ентъртейнмънт. Билети за шоуто им на стадион "Академик" все още могат да се намерят в мрежата на eventim.bg, в магазините на Германос и супермаркети Пикадили. Цената е 50 лв. за правостоящи места пред сцената и 60 лв. за седящи.

Американците се канят да изнесат грандиозно шоу. С тях пристигат 50 души технически екип, групата ще прави двучасов саундчек. Те ще излязат на сцена широка 18 метра и дълбока 11 метра. Към нея ще бъдат монтирани и две странични крила.

Специално за Пол Стенли ще бъде построено и пространство от 30 метра централно пред сцената. Какво точно ще се случи на него ще стане ясно на концерта. Kiss обаче обещават нещо невиждано.

За целта те пристигат с 12 тона осветителна техника и 6 тона озвучаване. В деня на концерта музикантите искат на стадиона да бъдат доставени 400 кг. сух лед. Шоуто включва и грандиозни пиротехнически ефекти.

Kiss са една от най-влиятелните рок банди на всички времена. В 35-годишната си история имат над 80 млн. продадени плочи, грандиозни световни турнета и зашеметяващ успех от златни и платинени награди.

"Да оцелееш е достойно за похвала. Но истинският смисъл е в това не просто да оцелееш, но и да спечелиш", казва Пол Стенли.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини